TAPAHTUMA- JA KOULUTUSTILA

Tilana HUB13 tarjoaa uniikin ja inspiroivan ympäristön koulutusten ja tapahtumien järjestämiseksi Helsingin keskustassa! Järjestä tapahtuma

Oletko kouluttaja ja etsit erilaista koulutustilaa Helsingin keskustasta?

HUB13 on suosittu kokous- ja koulutustila erinomaisella sijainnilla Helsingin Kaisaniemessä.

Erinomainen sijainti

Mikäli etsit koulutustilaa Helsingin keskustasta, meitä parempaa sijaintia tuskin voit toivoa. HUB13 sijaitsee vain 50 metriä Helsingin yliopiston (ent. Kaisaniemi) metroasemalta ja 150 metriä Rautatienasemalta. Raitiovaunut 3,6 ja 9 pysähtyvät 20 metriä oveltamme ja lukuisat pääkaupungin pohjoisesta ja idästä liikennöivät bussit pysähtyvät 50 metriä oveltamme. Pysäköinti ei ole myöskään ongelma sillä P-Kluuvi Europark sijaitsee aivan vieressä ja päivän pysäköinti maksaa siellä 36 euroa (vuorokausi).

Erilainen koulutustila

450 neliön tiloistamme löytyy myös Helsingin johtava startup coworking HUB, joka tekee jo valmiiksi inspiroivasta tilasta entistä luovemman ja dynaamisemman. HUB13 on kohtaamispaikka monelle yrittäjälle aina Oulua myöten. Sinulla on myös erinomainen tilaisuus tutustua moderniin monitilakonseptiin tulevaisuuden työympäristönä. Maailma ja tilankäyttö sitä myöten ovat muuttumassa ja me vastaamme tähän muutokseen.

Asiakkaat suosittelevat

Koulutus- ja tapahtuma-asiakkaiksemme lukeutuvat sellaiset asiakkaat kuten Ohjelmistoyrittäjät ry, Forum Virium, Nordiska Ministerrådet sekä useat muut toimijat.

Soveltuu isommillekin ryhmille

Tapahtumatilamme ovat todella näyttävät. Tuoliriveissä tilaan mahtuu jopa 110 ja pöytien kera 50. Mikäli ryhmäsi on pienempi ja haluat pohtia muita tilavaihtoehtoja, löytyy meiltä myös niitä. Paras tapa edetä on lähettää kysymyksesi tai yhteydenottopyyntösi sähköpostitse tai soittamalla suoraan. Yhteystietomme löydät alta.

Parhain terveisin,

Ola Sundell, toimitusjohtaja & yrittäjä

Varaa tila: hello@hub13.fi | +358 40 549 4755

Helsingin Kaisaniemessä sijaitseva HUB13 on yrityksille ihanteellinen paikka järjestää luovia työpajoja, jossa voidaan irrottautua oman toimiston rutiineista ja haastaa kaavoittuneet ajatusmallit. Ideointityöpaja on kannattava ratkaisu, kun yritys hakee kasvua uusista tuotteista tai palveluista tai on aikeissa lähestyä uutta asiakasryhmää. Kasvun hakeminen on viisasta irrottaa omaksi projektikseen, jolle on varattu oma toteutusaikataulunsa sekä erillinen, luovaa ajattelua tukeva ympäristö.

HUB13 tarjoaa paitsi edustavat ja muunneltavat tilat myös rohkeaan ajatteluun kannustavan valmennustiimiin sekä ideointia tehostavan uusimman digitaalisen teknologian. Työpajoihin voidaan osallistaa yrityksen avainhenkilöt tai henkilökunta laajemmin, ja mukaan voidaan ottaa myös yhteistyökumppaneita sekä  asiakkaita. Kun työpajan käytännön järjestelyt jätetään ammattilaisten huoleksi, yrityksen koko tiimi voi keskittyä olennaiseen ja heittäytyä mukaan uuden liiketoiminnan ideointiin.

TILA

  • Keskeinen ja helposti löydettävä sijainti Helsingin Kaisaniemessä.
  • Jopa 120 henkeä vetävä avara ja miellyttävä tapahtumatila
  • Erilliset pienemmät kokous- ja työpajahuoneet. Keittiö ja catering-palvelut.

HINNOITTELU

Puolipäivä klo 8.30-12.30, 13-17, Kokopäivä klo 8.30-17

Lisähintaan Catering palvelu tarpeen mukaan mm:

– Aamupala sämpylä ja kahvi 8,5€ /hlö

– Iltapäiväkahvi ja suolainen / makea syötävä 6,5€ / hlö

– Pelkkä kahvi / hlö / tarjoilu 2€

– Kahvi itsetarjoiltuna ilta tai viikonloppuaikaan 3€ / hlö / ½pv tai 6€ / hlö /pv

– Tarjolla myös mehua, smoothieta, Veen pullovettä ja hedelmiä sekä lounaita kevyestä salaattilounaasta lämpimään lounaaseen 10,5€ – 14€ / hlö. Kysy tarjous.

*hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero

Share This