Nopeaa suosiota myös maailmalla kasvattava ainutlaatuinen liikuteltava neuvottelu- ja työtilakuutio SMARTBLOCK löytyy kahden tuotteen voimin huhtikuusta lähtien HUB13 kokous- ja koulutustilasta. SMARTBLOCK ja HUB13 ovat sopineet yhteistyöstä vuoden 2016 loppuun, mutta osapuolten arvio jo nyt on, että yhteistyö jatkuu pidempäänkin.

”Tilamme edustaa tulevaisuuden työtä ja toimistoa ja olemme siksi erityisen tyytyväinen tehdessämme yhteistyötä samat arvot ja tavoitteet täyttävän kumppanin kanssa” sanoo HUB13 perustaja ja toimitusjohtaja Ola Sundell.

”Joustavat ja helposti muunneltavat toimistot ovat tätä päivää ja on ilo myös seurata jälleen yhden suomalaisen yrityksen menestystä näin läheltä” jatkaa Sundell.

SMARTBLOCK on oululainen vuonna 2015 perustettu yritys, joka ennätysajassa kehitti ideasta sarjatuotantovalmiin ja ainutlaatuisen uuden tuoteperheen suoraan maailmanmarkkinoille.

”Valitsimme HUB13 useasta syystä. Sen keskeinen sijainti Helsingin keskustassa ja profiili toimiston uudistajana olivat ratkaisevia tekijöitä, kuten myös sen kasvava suosio tapahtuma-, koulutus- ja kokouspaikkana” kertoo SMARTBLOCK:n toimitusjohtaja Janne Orava.

“Olemme jo lyhyessä ajassa itsekin päässeet hyötymään HUB13:n tarjoamista palveluista omassa kansainvälistymisessämme. Tulevaisuuden tila on palvelua ja se edellyttää uudenlaisten tilaoperaattoreiden syntymistä, joista HUB13 on edelläkävijä” summaa SMARTBLOCK:n Orava.

HUB13 on Helsingin Kaisaniemessä pienille tiimeille, koulutuksille ja kokouksille suunnattu coworking-monitilatoimisto, joka palvelumuotoilun keinoin kannustaa jäseniä kasvuun. Modernia tilaa ja palvelumuotoilua yhdistämällä syntyy ainutlaatuinen kulttuuri, aktiiviset verkostot, korkealaatuiset koulutukset ja tapahtumat sekä kasvun kannalta tärkeimmät palvelut kuten liiketoiminnan kiihdytyspalvelut, juridiikka ja kirjanpito.

Lisätietoa:

HUB13 Oy
Ola Sundell, toimitusjohtaja
040 549 47 55, ola@hub13.fi

Smartblock Oy
Janne Orava, toimitusjohtaja
040 820 4842, janne.orava@smartblock.fi

Share This