Avoimet tehtävät
Tule tekemään huippuluokan ERP ratkaisuja!

Pienellä tiimillä fiksua porukkaa saa paljon aikaan. Tule mukaamme viemään liiketoimintajärjestelmien kehitystä kohti kohti avointa ja ketterää maailmaa. Odoo on avoimen lähdekoodin täysverinen ERP alusta, saatavilla on 3000+ appsia ja se on käytössä kaikilla mantereilla jopa yli 2 miljoonalla käyttäjällä.

Meillä on palveluksessamme johtavia suomalaisia ERP-konsultteja, joiden valmennuksessa sinusta kehittyy alallasi huippu – jos niin haluat.

Järjestelmäsuunnittelija (Odoo)
Kaisaniemenkatu 13 A, Helsinki 00100, Suomi

Toteutamme asiakkaillemme huippuluokan ERP-projekteja, avoimen lähdekoodin Odoo-alustalla. Emme tee hömppää, vaan oikeita työkaluja oikeille ihmisille. Etsimme kasvavaan joukkueeseemme aloitekykyistä ja itsenäiseen työhön kykenevää järjestelmäsuunnittelijaa.

Teknisiin valmiuksiisi kuuluvat seuraavat: Python, XML, Javascript, SQL, Linux. Yksittäistä ohjelmointikieltä tärkeämpää on kyky oppia ja omaksua nopeasti, eli ymmärtää asiakkaan liiketoimintatarpeita ja niiden mallintamista tietotekniikan keinoin.

Voit olla alan opiskelija, tai jo valmistunut kokeneempi konkari. Opiskelijoille maksamme alan suositusten mukaista harjoittelupalkkaa, valmiille osaajille luonnollisesti osaamisen ja kokemuksen mukaan. Opiskelijoille tarjoamme myös mahdollisuuden osa-aikaiseen työskentelyyn opintojen ohella.

Meillä on palveluksessamme johtavia suomalaisia ERP-konsultteja, joiden valmennuksessa sinusta kehittyy alallasi huippu – jos niin haluat. Toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa Kaisaniemenssä modernissa co-working hubissa, jossa työskentelet lähellä muita yrityksiä. Meillä voit tehdä töitä myös etänä ja työskentelyaikoihin voit vaikuttaa itse.

Lisätietoja tehtävästä antaa Roy Nurmi, ma 24.8. klo 13-15, puh. 050-5600236.
Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen pyydetään ma 31.8. mennessä.

Tuoteasiantuntija
Kaisaniemenkatu 13 A, Helsinki 00100, Suomi

Toteutamme asiakkaillemme huippuluokan ERP-projekteja, avoimen lähdekoodin Odoo-alustalla. Emme tee hömppää, vaan oikeita työkaluja oikeille ihmisille. Etsimme kasvavaan joukkueeseemme aloitekykyistä ja itsenäiseen työhön kykenevää tuoteasiantuntijaa.

Tarjoamme mielenkiintoisen mahdollisuuden olla mukana tuomassa markkinaan avoimen lähdekoodin pohjalta rakennettuja Odoo-toiminnanohjausratkaisuja. Tehtäväsi on osallistua uusien palveluiden määrittelyyn, lanseeraukseen, asiakastukeen ja uusien asiakkaiden hankintaan.

Arvostamme sinussa seuraavia ominaisuuksia:

energisyyttä ja intoa kehittyä
kykyä ajatella asiakaslähtöisesti
rohkeutta lähestyä uusia asiakkaita
sujuvaa kommunikointia asiakkaiden kanssa
itsenäistä työskentelykykyä

Työssä menestyminen edellyttää halua olla mukana uusien ohjelmistopalveluiden lanseerauksissa, digitaalisten markkinointikanavien käyttössä ja tietotekniikan valjastamisessa asiakkaiden liiketoiminnan tueksi.

Voit olla alan opiskelija tai jo valmistunut kokeneempi konkari. Opiskelijoille tarjoamme myös mahdollisuuden osa-aikaiseen työskentelyyn opintojen ohella. Koulutustaustasi voi olla kaupallinen tai tekninen. Tehtävässä on mahdollisuus verkostoitua kansainvälisesti.

Meillä on palveluksessamme johtavia suomalaisia ERP-konsultteja, joiden valmennuksessa sinusta kehittyy alasi huippu – jos niin haluat. Toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa Kaisaniemessä modernissa co-working hubissa, jossa työskentelet lähellä muita yrityksiä. Meillä voit tehdä töitä myös etänä ja työskentelyaikoihin voit vaikuttaa itse.

Lisätietoja tehtävästä antaa Petri Heino, puh.050 537 8602, 050 537 8602
Lisätiedot meistä löydät www.sprintit.fi
Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen
pyydetään ma 7.9. mennessä.

Sprintit Oy – Tietoa meistä

Missiomme on kehittää asiakkaidemme kilpailukykyä tietojärjestelmien avulla.

Tietojärjestelmät eivät kuitenkaan ole meille itsetarkoitus, vaan kehitystyö alkaa aina asiakkaan liiketoiminnan syvästä ymmärryksestä.

Meillä on kymmenien vuosien kokemus ja syväosaaminen suomalaisten yritysten prosesseista ja niitä tukevista tietojärjestelmistä.

Share This