Jos totta puhutaan, kuinka paljon käytät töissä aikaa puhumiseen ja kuinka paljon kuuntelemiseen?
Ben Waber, Humanyze:n toimitusjohtaja, saapuu REWORK’17-tapahtumaan kertomaan älykkäästä ihmisanalytiikasta – työntekijäkyselyt ovat menneisyyttä. Humanyze:n älykkäät kulkukortit seuraavat työntekijöiden arkea tarjoten yrityksille arvokasta tietoa yritys- ja tilamuutosten vaikutuksista työntekijöiden elämään. Tulokset saattavat yllättää monia, kun kovasti vaadittu uusi kuntosali on valmistuttuaan jäänyt lähes koskemattomaksi.

Ben tunnetaan kansainvälisesti ihmisanalytiikan johtavana asiantuntijana. Maine on ymmärrettävää, juuri hän kirjoitti kirjan People Analytics vuonna 2013. Tällä hetkellä Ben toimii Humanyze-käyttäytymisanalytiikkayrityksen toimitusjohtajana sekä vierailevana tutkijana Media Labs -osastolla MIT:n yliopistossa, jossa hän hankki aikoinaan tohtoraattinsa. Hänen työnsä korkeakoulutuksen parissa on ulottunut myös Harvardin kauppakorkeakouluun, jossa hän toimi Senior Researcher -tittelin alla.
Ben on myös jakanut ideoitaan ihmisanalytiikasta, puettavasta teknologiasta ja ajatusjohtajuudesta kolumnissaan Bloomberg Businessweek -julkaisussa.

Benin uraa uurtava tutkimustyö ei ole jäänyt huomaamatta; hänen eriyisosaamisensa on ollut käytössä yrityksissä kuten Accenture, Hitachi, LG, McKinsey & Company ja Gartner. Ben on ollut esillä useissa merkittävissä julkaisuissa, kuten Fast Company yhden mainitaksemme.

REWORK’17-tapahtumassa Ben tulee jakamaan visionsa analytiikan mahdollistamasta tuottavammasta työstä. Hänen puhettaan seuraava kysymystunti tulee olemaan mielenkiintoista seurattavaa – mitäköhän Ben ajattelee suomalaisten nyt 6 minuuttia pidemmästä työpäivästä?

 

REWORK – Tulevaisuuden Työ & Tila järjestetään 10.-11.10.2017 Helsingin Wanhassa Satamassa

Share This