Guerrero ensimäistä kertaa Pohjoismaissa

Helsinki, 14.3.–16.3.2017

Johtajuus on murroksessa. Aikamme haasteet ovat hyvin erilaisia kuin perinteisellä teollisella aikakaudella. Kyse on yhä enemmän ihmisten johtamisesta – ja samalla toisaalta itsensä ja tiimien valmentamisesta voittoon.

Moderni johtajuus edellyttää hyvää itsetuntemusta sekä motivointitaitoja. Kovassa kansainvälisessä kilpailussa menestyäkseen on otettava kaikki se potentiaali käyttöön, joka piilee jokaisessa. Tiimit koostuvat erilaisista ihmisistä, yhdistelmästä erilaisia luonteita ja sukupolvia. Miten löytää tapa kohottaa tuottavuus ja tunnelma työpaikalla huippuunsa?

Gabriel Guerrero on valmentanut johtajia jo kolmenkymmenen vuoden ajan. Hän on aloittanut kehittämään menetelmäänsä pelatessaan ammattilaistennistä. Hän kiinnostui psykologiasta yhä enemmän, mitä parempia tuloksia hän itse sai sen avulla. Guerrero on erittäin suosittu liikkeenjohdon konsultti ja valmentaja Amerikoissa. Hän on kotoisin Meksikosta.

Johtajuuskoulutus järjestetään Helsingissa 14.3.–16.3.2017 Helsingin Kaisaniemessä. Kolmipäiväistä koulutusta suositellaan kokonaisuutena, koska se ei etene lineaarisesti. Kouluttaja huomioi oppilaansa yksilöinä, ja jakaa osaamistaan siten, että kaikki oppivat heti käyttöön otettavia menetelmiä johtaa yhteisöään esimerkiksi parempaan työilmapiiriin ja oma-aloitteiseen kulttuuriin.

Koulutuksen jälkeen opit tunnistamaan erilaiset persoonat helpommin ja tämä auttaa sinua myös jatkossa tiimien kokoamisessa.

Monet Guerreron kursseilla käyneet ihmiset kokevat saaneensa paljon eväitä ihmisten väliseen vuorovaikutukseen.

–Olen käynyt Lontoossa ensimmäisen Guerreron kurssini, Sampo Tiensuu, nuori yrittäjä kertoo.

–Sen jälkeen olen ollut kolme kertaa Meksikossa hänen opetuksessaan.

–Opetan oppimistaitoja sekä matemaattista, loogista ajattelua. Siinä muutetaan ihmisen tapaa ajatella – pysyvästi. Olen hyötynyt valtavasti Guerreron metodeista – ja toivottavasti oppilaanikin, kertoo Lääkisvalmennuksen toimitusjohtaja Tiensuu.

Koulutus järjestetään HUB13 tiloissa Helsingin keskustassa, Kaisaniemessä.

Kiinnostuitko? Kehity erinomaisesta hyväksi valmentavassa johtajuudessa. Tutustu koulutukseen oheisen linkin kautta.

Lue lisää: http://www.hub13.fi/project/psychology-modern-leadership/

Subscribe to our newsletter to receive insights on leadership, decision-making, and team motivation to achieve better results.

Thanks for subscribing!

Share This