N26 on puolitoista vuotta vanha mobiilipankki, jolla on Euroopan laajuiset pankkitoimiluvat ja yli 53 miljoonan dollarin rahoitus. Pääomia se on saanut muun muassa Kiinasta, Israelista ja Peter Thieliltä.  Maailman edistyksellisimmäksi pyrkivän pankin kilpailuetu nojaa erinomaiseen käyttäjäkokemukseen.

Puolitoista vuotta vanha berliiniläisyritys, N26, on vaikuttava aloittelevaksi yritykseksi.  Se on ensimmäinen Euroopan laajuinen pankki, joka on syntynyt suoraan mobiiliksi. Sen visio on pysyä pienenä ja kasvaa yhteistyötä tekemällä esimerkiksi TrasferWisen ja Wirecardin kanssa, joka on ollut sen pankkiyhteistyökumppani jo ennen omia toimilupia. Lisäksi yritys juuri syyskuussa julkaissut tekevänsä yhteistyötä Applen Sirin kanssa. Omat toimiluvat ovat tuoreet: ne tulivat Euroopan keskuspankilta heinäkuussa 2016. Yhteistyö ja kumppanuudet yhtä lailla kuin käyttäjäkokemuksen jatkuva hiominen kuuluu 140 henkeä työllistävään kasvuyrityksen strategiaan.

Tulevaisuudessa pankki kulkee kuin sinä –maiden rajojen yli mukanasi, visioi perustaja ja CTO Christian Rebernik, jonka rakentaa maailman edistyksellisimmän pankin teknologiaa.

N26 on laajentamassa palveluidensa manantieteellistä kattavuutta kaikkialle Eurooppaan. Nyt asiakkaita on 200.000. N26 strategiaan kuuluu tehdä yhteistyötä innovatiivisten FinTech-yritysten kanssa, jotta asiakaspalvelu voisi olla ensiluokkaista. Sen visiona on myös tulevaisuudessa pysyä pienenä ja ketteränä. Tämä uuden ajan finanssiteknologian kehittäjä parantaa turvallisuutta tekoälyn avulla. Uudistuksiin kuuluu myös Sharing Economyn alle sijoittuva mielenkiintoinen avaus lanseerata ensi vuonna mahdollisuus joukkoistaa pankkikuluja.

Lisätietoja N26.com ja linkki Nordic Business Insiderin juttuun

Peter Thiel on saksalais-amerikkalainen sijoittaja: Hän perusti ensimmäisen globaalin FinTechin, PayPalin, Max Levch’in ja Elon Muskin kanssa. Hän tunnisti myös Facebookin potentiaalin sen ensimmäisenä ulkopuolisena sijoittajana. Thielin oma yritys hallinnoi satojen miljoonien Hedge Fund -sijoituksia ja hänen varallisuutensa on arvioitu olevan 2,7 miljardia dollaria, jolla ansaitsee sijan Forbesin Midas-listan kärkipaikoilta.
 

Jos haluat vastaanottaa lisää artikkeleita, uutisia ja tarjouksia aiheeseen liittyen. Liity sisäpiiriimme.

 

Tulossa

htm-thumbfdf3-thumb

Share This