Kun ihminen sairastaa, lumelääkkeistä on tutkitusti apua. Ihminen voi siis parantua tahdon voimalla. Jos tämä on mahdollista ihmisille, on sen oltava mahdollista myös (asenne) lamaa potevalle maalle. Rikkaudet eivät nimittäin synny kovalla mekaanisella työllä vaan yhtälailla tahdon voimalla. Jos kaikki omaisimme kovan tahdon menestyä ja olla paras, voisimme jokainen ottaa ainakin kaksi viikkoa lisää lomaa vuodessa ja nauttia enemmän elämästä.

Ihmismieli ei tunne pohjaa kuinka alhaalle se voi vajota. Kun usko omiin kykyihin tehdä mahdottomastakin totta katoaa, alkaa hiljainen vajoaminen. Kaikki varmaan tietävät mikä on kolmekymppisen ja nelikymppisen ero, siitä ylöspäin puhumattakaan. Suomen ongelmiin on yksi hyvin yksinkertainen syy ja se on ikääntyminen. Positiivisen nuoren mielen omaavia vain on entistä vähemmän.

Lukumäärällisesti ankeuttajat siis valtaavat tämän maan eikä ihminen tunnetusti muuta mieltään kuin pakon edessä. Eräänlainen pakkotilanne olisikin varmaan parasta lumelääkettä. Muutama klassikko tulee heti mieleen:

  • syvä lama
  • sota
  • urheilu (Suomi menestyy jalkapallon MM-kisoissa)

Kysykin itseltäsi oletko mieleltäsi valittaja vai rohkea uudistaja? Oletko osa lääkettä vai sairautta? Yhdessä tekemisessä on voimaa ja jos sitä tarvitset, hakeudu meille HUB13:n tai johonkin vastaavaan positiivisista ihmisistä koostuvaan tilaan. Negatiivisuus ja kyynisyys ovat omanlaisia sairauksia ja niistä paranee vain valitsemalla seuransa oikein. Stay young, stay foolish!

Ola Sundell

 

HUB13 on Helsingin ytimessä toimiva yksityinen startup HUB. HUB13 löydät tilaa kokouksille, työnteolle (flex ja fixed) sekä yritystapahtumille.

 

Share This