Yhteistyössä

28/4/2016 @EY-Talo, Helsinki

Liity sisäpiiriinVaraa paikkasi

Digitalisaation aiheuttama disruptio finanssialalla

Future Digital Finance forum on tämän kevään huipputapahtuma, joka tarjoaa sinulle ainutlaatuisen yhdistelmän ymmärrystä, näkemystä ja johtamiskokemusta finanssialaa ravisuttavista säädöksistä, innovaatioista ja liiketoimintamalleista. Tapahtuma kerää yhteen suuren joukon asiantuntijoita ja edelläkävijöitä, niin finanssialalta, kuin sen sidosryhmistäkin. Yksi tapahtuman kantavista teemoista on lohkoketju, eli blockchain. Merkittävässä roolissa ovat myös maksupalveludirektiivi (PSD2) ja FinTech yritykset. Päivä huipentuukin fintech iltaan, jossa alan kuumimmat startupit esittäytyvät.

Ohjelma

*oikeudet muutoksiin pidätetään

9.00-9.45 Rekisteröityminen ja aamupala

9.45-10.10 Tapahtuman avaus

Tervetulosanat.

10.10-10.30 Keynote: Suomi finanssialan murroksessa

Valtiovarainministeri Alexander Stubb

10.30-10.55 Finanssitalon johtaminen digiaikaan

Eläkevakuutusyhtiö Ilmarisen digitaalisena muutosjohtajana toimiva Pekka Puustinen kertoo, miten perinteisestä finanssitalosta tehdään ketterämpi ja mukautuvampi vastaamaan paremmin uusiin haasteisiin.

10.55-11.25 Sata erillistä ratkaisua vai yksi kokonaisuus? Digitalisaatio ja uudet yhteistoimintamallit

Yleisöä osallistava miniworkshop, jonka vetävät Redo -hankkeessa mukana olevat Mikko Riikkinen, Tampereen Yliopisto ja Kaisa Still, VTT.
*Redo -hanke (Redefining Digital Opportunies, on 2-vuotinen tutkimushanke, jossa mukana tutkimassa ovat Tampereen Yliopisto, VTT, Oulu Business School ja Jyväskylän yliopisto)

11.25-11.45 Kahvitauko

11.45-12.15 Eurooppa FinTechin kotikenttänä ja kansainvälistyminen

Voiko pankkitoimintaa harjoittaa toisesta maasta käsin? Miten kansainvälinen laajentuminen on mahdollista Euroopan sisällä, entäpä globaalissa mittakaavassa? Mitkä ovat maailmanlaajuiset finanssiteknologia -keskukset? Tero Weckroth ja Tuomas Toivonen, Holvi

12.15-12.40 Miten regulaatio mahdollistaa innovaation?

Jarruttaako regulaatio kehitystä, vai ovatko tarkat säädökset kaikkien etu? Millaisessa roolissa ovat direktiivit ja toimiluvat? Ketä kaikkia nämä koskevat? Asiasta kertoo Finanssivalvonnan Markku Koponen

12.40-13.40 Lounas

13.40-14.05 PSD2 ja sen asettamat strategiset optiot pankeille

Maksupalveludirektiivi (PSD2) vapauttaa merkittävän osan pankkien liiketoiminta-alueesta kilpailulle. Pankkien 4 strategista vaihtoehtoa käy läpi Accenturen Petri Syvänne

14.05-14.55 Blockchain crush

Kirsi Larkiala ja Johannes Asuja pitävät tunnin mittaisen kattavan tietoiskun, siitä mitä sinun tulee tietää lohkoketjusta. Mikä on finanssialan tulevaisuus? Mitä blockchain mullistaa Transaction bankingissa (kaupan rahoitus, toimittajarahoitus ja Cash Management) ja arvopaperi- ja sijoitusmarkkinassa? Mitkä ovat vaikutukset asiakkaan arvoketjuun?

14.55-15.15 Kahvitauko

15.15-15.50 Reaaliaikainen talous tulee

Miten reaaliaikainen omistustieto ja finanssidata mahdollistavat digiloikan toimintojen ja tuottavuuden tehostamisessa? Saadaanko blockchain toimimaan tämän kaiken infrastruktuurina?  Näin tehdään Suomesta digitalouden edelläkävijämaa.   Asiasta ovat kertomassa verkkopankin isä ja Real Time Economy ohjelman perustaja Bo Harald, Pirkka Frosti, sekä Heikki Ylipekkala digitaalista omistusrekisteriä ylläpitävästä kansallisesta arvopaperikeskuksesta.

15.50-16.00 Danske Bank disruptiomyrskyssä

Ilkka Lähteenmäki kertoo mitkä ovat Danske Bankin strategiat tulevaisuudessa. Missä roolissa ovat FinTechit ja uudet teknologiat.

16.00-17.00 Paneeli: Kenestä FinTech tekee voittajan?

Ovatko pankit ja FinTechit toistensa kilpailijoita vai potentiaalisia yhteistyökumppaneita. Miten nämä kaksi tarvitsevat toisiaan? Missä menee pankin ja teknologiayrityksen välinen raja? Miten P2P palvelumallit kiilaavat pankkien markkinoille? Mitkä ovat tulevaisuuden maksuvälineet? Keskustelemassa ovat Lennu Keinänen, Paytrail, Heikki Kapanen, Nets, Lauri Timgren, VertaaEnsin.fi, Ilkka Lähteenmäki, Danske Bank, Juhani Kivikangas, Teleforum Ry, Jyrki Suokas, Basware ja Tero Weckroth. Moderaattorina toimii Matti Copeland, EY.

17.00-18.30 Startup Club

Isot toimijat kohtaavat uudet haastajat. Lue lisää

18.30-20.00 Vapaata verkostoitumista

Standard Ticket

749 EUR + alv

Puhujat

Pekka Puustinen

Pekka Puustinen

Kehitysjohtaja, Ilmarinen

KTT Pekka Puustinen toimii kehitysjohtajana eläkevakuutusyhtiö Ilmarisessa. Ennen Ilmariseen siirtymistään hän toimi vieraileva professorina St. Gallenin yliopistossa Sveitsissä. Puustinen on työskennellyt mm. Tampereen yliopistossa, osakkaana varainhoitoyhtiössä sekä konsulttina useissa finanssi- ja vakuutusyhtiöissä. Puustinen tunnetaan myös kirjastaan Vaihdantavallankumous – Finanssipalvelun uusi logiikka (Talentum, 2013).

Kirsi Larkiala

Kirsi Larkiala

Corporate&Transaction Banking & Digitalization executive

Kirsi on tunnettu kyvystään luotsata finanssialan yrityksiä digitalisaation tuomassa muutoksessa. Hänellä on menestyksekäs historia pankkien myynnin, innovaatioiden ja asiakaskokemuksen kehittämisessä sekä tuottojen kasvattamisessa. Kirsi kiertelee paljon puhumassa alan trendeistä, viime aikoina erityisesti Fintechin ja Blockchainin tuomista muutospaineista liiketoimintamalleihin.

Johannes Asuja

Johannes Asuja

Investment Banking / Capital Markets executive

Johannes toimi viimeksi Danske Bankin Suomen Markets liiketoiminnan johtajana sekä pankin johtoryhmän jäsenenä ja on tunnettu osaaja yritys- ja instituutioasiakkaiden parissa. Johanneksen vahvuuksiin kuuluu erityisesti liiketoiminnan ja myynnin muutosjohtaminen, kannattavuuden parantaminen sekä asiakastyytyväisyyden kehittäminen. Johanneksen menetelmät ovat moderneja ja hänellä on katse tulevaisuuden liiketoimintamallien kehittämisessä.

Alexander Stubb

Alexander Stubb

Finance Minister of Finland

Alexander Stubb on Suomen valtiovarainministeri ja kansanedustaja. Hän on toiminut pääministerinä, ulkomaankauppa- ja eurooppaministerinä, ulkoministerinä, europarlamentaarikkona, sekä EU-eritysasiantuntijana. Koulutukseltaan hän on filosofian tohtori.

Markku Koponen

Markku Koponen

toimistopäällikkö operatiiviset riskit –toimisto, Finanssivalvonta

Markku on toiminut finanssimarkkinoiden eri valvontatehtävissä, jo vuodesta 1990. Tällä hetkellä hän työskentelee Finanssivalvonnan operatiiviset riskit toimistossa, jonka valvonnan piiriin kuuluvat mm. operatiiviset riskit, maksu- ja IT-järjestelmät, tietoturva ja rahanpesu. Aiemmin hän on työskennellyt Nokialla ja Helsingin yliopistossa. Markku oli myös mukana Suomen Pankin ja Finanssivalvonnan työryhmässä, joka käsitteli digitalisaation vaikutusta finanssimarkkinoihin.

Petri Syvänne

Petri Syvänne

Head of Accenture Payment Services Nordic

Petrillä on kokemusta useista johtotehtävistä niin pankki- kuin konsultointialalla. Hänen erikoisalueettaan on maksualueen muutokset, pikamaksut, PSD2, maksualueen strategiat ja innovaatiot. Tällä hetkellä hän työskentelee Accenture Payment Servicesin Pohjoismaiden johtajana ja hänen toimenkuvaansa kuuluu finanssitalojen konsultointi maksumarkkinan nykyisissä ja tulevissa haasteissa ja mahdollisuuksissa.

Heikki Ylipekkala

Heikki Ylipekkala

Head of Innovation and Growth at Euroclear Finland

Useissa eri kehitystehtävissä finanssialalla toiminut Heikki vastaa kansallisen arvopaperikeskuksen (Euroclear Finland) innovaatio- ja kasvuhankkeista. Tällä hetkellä hän työskentelee digitaalisen omistusoikeuden laajamittaisemman hyödyntämisen eteen reaaliaikaisessa taloudessa. Tavoitteena on tehdä Suomesta reaaliaikaisen digitalouden edelläkävijämaa josta muu maailma tulee ottamaan mallia.

Bo Harald

Bo Harald

Pioneer in Digital Finance

Maailmalla verkkopankin isänä tunnettu Bo Harald on digitaalisten pankkipalveluiden pioneeri. Bo työskenteli yli 30 vuotta Nordealla, sen jälkeen mm. Tiedolla ja edistää nyt digitalisaatiota hallitusammattilaisena sekä neuvonantajan roolissa. Hän on perustanut myös Real Time Economy -ohjelman joka etenee nyt mm. Taloushallintoliiton vetämän Taltio hankkeen myötä.

Tuomas Toivonen

Tuomas Toivonen

Co-Founder and CTO at Holvi

Tuomas on kokenut yrittäjä ja teknologiainnovaattori ja toimii tällä hetkellä Holvin CTO:na. Konsultoituaan valtioita ja teleoperaattoreita maailmanlaajuisesti maksamiseen liittyvästä IT-infrastruktuurista yli 15 vuoden ajan, Tuomas päätti luoda radikaalisti paremman ja omaperäisemmän ratkaisun jolloin Holvi sai alkunsa.

Tero Weckroth

Tero Weckroth

FinTech Entrepreneur

Terolla on pitkä ja kansainvälinen tausta finanssi- ja lääketeollisuudesta Helsingistä, Lontoosta ja Zürichistä. Hän toimii sijoittajana ja FinTech sarjayrittäjänä ja vaikuttaa mm. Invesdorin hallituksen puheenjohtajana, sekä Inderesin ja ECN:n (European Crowdfunding Network) hallituksen jäsenenä. Koulutukseltaan hän on proviisori ja MBA.

Matti Copeland

Matti Copeland

Executive Director, Business Development at EY

Matti Copeland työskentelee EY:n Nordic Business Development johtoryhmässä. Matti viettää suurimman osan ajastaan auttaen pohjoismaiden suurimpia asiakkaita kasvamaan, erityisesti yrityskauppojen avulla. Matti seuraa tarkasti FinTech yhtiöitä ja on aktiivinen neuvonantaja startup ekosysteemissä.

Ilkka Lähteenmäki

Ilkka Lähteenmäki

Director, Danske Bank

Ilkan ydinvahvuus on liiketoiminnan kehittämisen ja tutkimuksen yhdistäminen. Finanssiyritysten liiketoiminnan kehittämisen tehtävissä hän on toiminut useiden pohjoismaisten toimijoiden kanssa; toimialan disruption, FinTechin ja Startup toimijoiden tulevaisuutta ja merkitystä hän on hakenut erityisesti tutkimusverkostonsa avulla. Väitöstutkimuksen Ilkka on tehnyt suomalaisten pankkien muutoksesta kilpailun avautumisen myötä. Tällä hetkellä hän työskentelee Danske Bankin Suomen organisaatiossa liiketoiminnan suunnittelun tehtävissä.

Kaisa Still

Kaisa Still

Senior Scientist, VTT and Visiting Scholar, mediaX, Stanford

Kaisa Still on tietojohtamisen ja innovaatiojohtamisen asiantuntija. Hän on menestyksekkäästi toiminut yritys- ja tutkimusmaailmassa, sekä Piilaaksossa, Kiinassa että Suomessa. Viime vuosina Kaisa on keskittynyt innovaatioekosysteemien kehittämiseen ja orkestrointimahdollisuuksiin, myös innovaatiopolitiikan avulla. Hän painottaakin digitalisoinnin hyödyntämisessä yhteistoimintamalleja, joita hän tutkii tällä hetkellä alustatalouden ja palveluliiketoiminnan kehittämisen kannalta mm. FinTech kontekstissa.

Mikko Riikkinen

Mikko Riikkinen

FinTechy and Researcher

Mikko Riikkinen on yksi Suomen johtavista FinTech- asiantuntijoista. Hänellä on pitkä tausta niin pankkialalta kuin useista startupeista. Mikko on seurannut pankkialan kehitystä paalupaikalta finanssikriisistä saakka ja kirjoittaa parhaillaan väitöskirjaa Tampereen Yliopiston Johtamiskorkeakoulussa pankkien ja vakuutusyhtiöiden roolista digitaalisessa ympäristössä.

Lennu Keinänen

Lennu Keinänen

Paytrail Founder, serial Entrepreneur, Investor

Lennu on jyväskyläläinen sarjayrittäjä ja enkelisijoittaja, joka on ollut perustamassa verkkomaksupalveluihin keskittynyttä kasvuyritys Paytrailia, jossa hän toimii edelleen. Vuonna 2013 hänet valittiin Keski-Suomen Vuoden nuoreksi yrittäjäksi.

Lauri Timgren

Lauri Timgren

Managing Director & Co-Founder at VertaaEnsin.fi

Rahoitustuotteiden vertailua tekevän VertaaEnsin.fi:n perustaja ja toimitusjohtaja. Ennen nykyistä rooliaan Lauri vastasi Santanderin IT- ja Operations-yksiköistä Suomessa ja oli mukana kehittämässä ja lanseeraamassa uusia digitaalisia rahoitus- ja palvelukonsepteja. Lauri uskoo että meneillään oleva rahoitus- pankkitoiminnnan murros tarjoaa paljon mahdollisuuksia uusien yritysten lisäksi myös perinteisille toimijoille.

Heikki Kapanen

Heikki Kapanen

Country Manager for Finland at Nets

Heikki Kapanen on toiminut pankki- ja maksuliiketoiminnassa 33 vuotta, josta puolet Luottokunnan ja Nets Oy:n toimitusjohtajana. Tätä ennen hän oli mm. kotimaisen Interbank Oyj:n varatoimitusjohtajana ja varainhoitotehtävissä Luxemburgissa.
Luottokunta- ja Nets-vuosiin on sisältynyt monia yhteistyöhankkeita pankkien ja kaupan alan kanssa käteisen korvaavien maksuratkaisuiden voittokulussa.
Heikki oli 10 vuotta Visa Europen Innovation Advisory boardin jäsen. Netsissä hän vastasi konsernin johtoryhmän jäsenenä maksupääte- ja verkkokaupan ratkaisuista Pohjoismaissa ennen siirtymistään Suomen maajohtajaksi.

Juhani Kivikangas

Juhani Kivikangas

CEO at Teleforum Association

Juhani toimii digitaalisten palveluntarjoajien Teleforum ry:n toimitusjohtajana. Hänellä on 20 vuoden kokemus mobiilimaksamisesta puhelinoperaattorilla, kahden startupin toimitusjohtajana sekä nyt 4 vuoden Teleforumilla missä lanseerattiin mobiilioperaattoreiden kanssa uusi Mobiilimaksu Suomeen maaliskuussa.

Jyrki Suokas

Jyrki Suokas

VP, Financing Service, Products, Basware

Jyrki työskentelee johtajana Baswaren rahoituspalveluiden tuotekehityksessä. Basware on maailman johtava verkottuneiden hankinnasta maksuun- ja verkkolaskuratkaisujen sekä innovatiivisten rahoituspalvelujen tarjoaja. Ennen Baswarea Jyrki toimi vaativissa IT- ja liiketoiminnan kehitystehtävissä Danske Bankissa 15 vuoden ajan.

Pirkka Frosti

Pirkka Frosti

Founder, CEO, Digital Living International

Pirkalla on 20 –vuoden kokemus teollisen tason digitaalisten ekosysteemien rakentamisesta. Hän on johtanut 6:ta kasvuyritystä ja toimittanut 200 Internet projektia vaativille monikansallisille asiakkaille ja toimialoille. Linkitetyllä datalla yhdessä finanssialan kärkien kanssa rakennettava Real Time Economy –alusta luo Suomelle perustat mm. asunto-osakkeiden digitalisoinnin sekä automatisoidun kirjanpidon TALTIO –hankeen mahdollistamiseen. Pirkkaa ajaa tahto kaataa teknologialla niitä esteitä joiden takia ctrl+c ja ctrl+v vievät aikaa oman onnellisuutemme rakentamiselta.

Startup Club

Merkittävänä startup hubina, tuomme tapahtumissamme esille myös alan nousevat tähdet. Varsinkin finanssialalla, jossa fintech yritysten on povattu nakertavan perinteisempien toimijoiden markkinoita merkittävästi, on tämä ainutlaatuinen tilaisuus saada näkemystä vastapuolen perspektiivistä.

Startup Clubissa esittelemme lupaavia fintech yrityksiä. Yritykset jaetaan kategorioihin ja tapahtuman osallistujat ryhmiin, jonka jälkeen fintechit esittäytyvät heille noin 10min vuoroissa. Tätä jatketaan kunnes kaikki on käyty läpi. Osallistujat ja startupit voivat vapaasti jatkaa keskustelua ohjatun osuuden jälkeen.

Luonteva ja uudenlainen matchmaking –konsepti vie verkottumisen uudelle tasolle.

As a startup hub, we want to give visibility to the new players on the market. Especially on finance sector, where the fintech startups are giving a serious challenge to the traditional players, mixing up with large and small companies gives an unique opportunity to get insights outside your own perspective.

In Startup Club, the fintech startups are divided into categories and the delegates into groups. The fintechs will introduce themselves, their ideas and strategies to the delegates for approximately 10 minutes at a time. This goes on like a “speed date” until all the categories have been visited. After the guided part, the startups and delegates can continue their discussions freely.

New and natural way of matchmaking that takes networking to a whole new level.

Funderbeam

Funderbeam

Estonia

Funderbeam helps angels and entrepreneurs discover, benchmark, and analyse startups at a low cost. Soon they’ll launch the world’s syndication platform and aftermarket for startup investments, lubricated by data and secured by the blockchain.

Their mission is to make it easy to invest and trade in startups online so that great teams and investors everywhere can create a world where good ideas always win.

Minit

Minit

Slovakia

Minitlabs is built on the synergy of data science experts, gurus with strong academic background and state of the art development and design teams. Process Discovery is an untapped bank of knowledge, where all your enterprise applications enable and track the processes that your business runs on. However, what you believe happens and what really goes on are two separate worlds. Disrupting the process consulting business as you know it, out came a clear reality check – minit, making the molecular visible. Discover your processes in a new way.

Zervant

Zervant

Finland

Zervant provides online invoicing software for small businesses, freelancers and entrepreneurs. They make it dead simple to create and send invoices, and to keep control of business expenses.

The company was founded back in 2010, and to date they have more than 90,000 registered users in over 160 countries. Zervant’s core markets are Finland, Sweden, Germany, France and the UK. Recently they started cooperating with Basware.

Arex

Arex

Ireland

AREX is a revolutionary new online marketplace, where small and medium-sized companies can change their outstanding B2B invoices into cash quickly and cheaply without hidden costs. AREX turns the financing negotiation on its head and gives the entrepreneur the freedom to decide the terms and conditions of financing. No starting fees, commitments or hidden costs.

The driving forces behind AREX have in the past contributed to Maventa, Wall Street Systems and Skype. Read more at www.arex.io and join the financial revolution!

AREX – Financing on your terms

giosg.com

giosg.com

Finland

Giosg.com is a groundbreaking software company creating engaging online experiences with digital solutions. They provide clever and user-friendly tools for e-commerce, social shopping and online communication. With their cloud-based applications, companies can create truly interactive websites and optimize their digital strategy. At the same time giosg’s smart and social solutions offer consumers new ways to shop and communicate online.

Enterpay

Enterpay

Finland

Enterpay boosts up B2B ecommerce by providing better payment solutions. It offers a unique and innovative invoicing service designed solely to meet the needs of B2B trade. With a mission to make both B2B selling and buying online easier, Enterpay asks you: Why make B2B trade so tricky when it can be so easy?

Wone

Wone

Finland

Wone initiative connects international mobile payments and wallets using state of the art smart contracts and blockchain technology.

Kiinnostaako yhteistyö Future Digital Finance Forumin yhteydessä?

Yhteistyökumppanina saat näkyvyyttä, kontakteja ja mahdollisuuden uusiin asiakassuhteisiin

Ota yhteyttä: Janne Salminen, janne@hub13.fi, +358 50 3666 808

Yhteistyössä jo mukana

Lue lisää aiheesta

Älytilit tulevat kännykkään

Finanssialan tulevaisuuden visioita hallitsevat digiajalle tuttu aika- ja paikkarajoittamaton palvelumalli. Visiona on se, että hyvin pian rahan siirtäminen tililtä toiselle sujuu ilman viivettä, ja että rahaa voi lainata läheltä tai kaukaa, oman luottamuspiirinsä sisällä. Moni-palvelussa on oikeasti palvelu nimeltä ”Circle of…

Palkanmaksu helpoksi fintechin avulla

Uudet finanssiteknologian yritykset ovat erikoistuneet byrokratian helpottamiseen ja käyttäjäkokemuksen parantamiseen teknisin keinoin. Palveluiden pinnassa on vain tärkein, kuten Palkkaus.fi-palvelussa kuka palkan maksaa tai saa. Taustalla oleva ohjelmisto murskaa luvut niin, että kaikki lailliset velvollisuudet veroja ja…

Lohkoketju – Miksi välittäisin?

Perinteinen transaktio-ajattelu ei riitä. Blockchain-teknologia mahdollistaa kaikenlaisten digitaalisten rekisterien täsmäytyksen reaaliajassa. Yhdistettynä IoT-tekniikkaan mahdollisuudet räjähtävät. Saamme tietoa kaikesta.Terveystiedot, kahvin alkuperätiedot, talon tai maan omistus, toimitusketjut…

API:t yhdistävät pankit ja fintechit

Nyt sen selkärankana on alusta, jonka avulla yritykset voivat entistä vaivattomammin ja nopeammin integroida vaikkapa maksuominaisuuden verkko- tai mobiilipalveluunsa. Aika muutokselle oli oikea – kasvun ilmeisenä ajurina on maksupalveludirektiivi PSD2, joka tekee finanssipalveluista yhä useamman…

Digityöntekijät vyöryvät pankkeihin!

Tietotyön automatisointi on lähitulevaisuuden suurempi murroksellinen teknologia kuin teollinen internet. Pankeissa back-officen operatiivisia rutiiniprosesseja automatisoidaan pikavauhtia digityöntekijöillä eli ohjelmistoroboteilla myös Suomessa. Tähtäimessä on paitsi operatiivisen tehokkuuden ja laadun…

Miten hyödyntää avautuvat rajapinnat?

Kuluttajien kysyntä notkeiden ja nopeiden palveluiden perään aiheuttaa jo rahoituslaitoksillekin muutospaineita. Koska meneillään oleva muutos on niin monitasoista, on vaikea tietää mitä pitäisi tehdä. Tärkeintä on kuitenkin lähteä liikkeelle, sillä nyt on jo kiire. Tuleva PSD2-maksupalveludirektiivi puskee…

Varaa

Tulevaan tapahtumaan voit ilmoittautua täällä

Sijainti

EY-talo sijaitsee Töölönlahden rannalla osoitteessa Alvar Aallon katu 5 C, Alma-talon naapurissa. Rautatieaseman kupeesta kävely kestää alle 10 minuuttia.

Mikäli saavut paikalle omalla autolla, voit pysäköidä läheiseen Q-Park Finlandiaan.

EY-talo

EY-talo, Alvar Aallon katu 5C, 00100, Helsinki

Join the fintech insiders!

We will keep you posted with the latest insights and offers!

Thank You for joining!