Tulevaisuus ei tapahdu kerran vuodessa eikä muutos ole enää heikkoja signaaleja vaan osa jokaisen meidän arkea. Tulevaisuuden parempi hahmottaminen ja itsemme sinne hallittu ohjaaminen on yksi toimialojen kehityksen kärjessä pysyttelevien yritysten ja ihmisten tärkeimmistä tehtävistä.

HUB13 vetämä REWORK – Tulevaisuuden Työ & Tila -kehittäjäyhteisö aktivoituu jälleen ja pysyy jatkossa aktiivisena ympäri vuoden. Lokakuussa 2015 käynnistynyt kehittäjäyhteisö sai jo 19.4.2016 jatkoa omasta MASTERCLASS -koulutuksesta, jossa keskitytään konkretiaan eli muutoksen toteutukseen.

Konkretiaa ei puutu myöskään REWORK -perheen uudesta syyskuun alun kaksipäiväisestä HACK THE OFFICE -innovaatiotapahtumasta. Myöhemmin 20.-21.9. pidettävän REWORK’16 -foorumin yhteydessä tarkoitus on myös pitää ensimmäinen kansainvälinen coworking meetup erilaisten pääasiassa Pohjois-Eurooppalaisten coworking -tilaoperaattoreiden kesken.

Verkosto on avoin ja kutsummekin kaikkia siinä mukana olevia lähettämään meille ideoita ja ehdotuksia siitä mitä vuoden 2016 ja 17 ohjelmat tulisi kattaa. Yhteisöt eivät tapahdu itsestään tai ilmaiseksi ja siksi kannattaakin hyödyntää tapahtumien tarjoukset ajoissa.

20.9.2016 pidettävä REWORK’16 – Tulevaisuuden Työ & Tila -foorumi

Tulevaisuus on kuin matto, joka vedetään altamme jos emme yritä nähdä seuraavan mutkan taakse. Tulevaisuus ei myöskään tapahdu itsestään vaan älykkäiden verkostojen kehittämänä.

Ole yhteydessä meihin:

Janne Salminen, tuottaja
janne@hub13.fi
050-3666 808

Tero Mattila, kumppanuudet
tero@hub13.fi
050-523 8758

Käy tutustumassa sivuihimme ja liity REWORK kehittäjäyhteisön sisäpiiriin!

Share This