Etsitkö uutta kotia yrityksellesi? Toimitko yksin tai pienessä tiimissä ja kaipaat ammattimaista toimistoympäristöä, jossa keskittyä olennaiseen? Mikroyrityksille ei perinteisesti ole ollut monia vaihtoehtoja kodin ja oman toimiston välillä. Molemmat ehkä toimivat alussa, mutta pidemmässä juoksussa haitat helposti ylittävät hyödyt.

Tärkeintä työssä ja yrittäjyydessä on tuottavuus. Perus edellytys sille on keskittyminen olennaiseen, joka useimmalle meistä on asiakas. Jatkuvat häiriöt kotona ja oman toimiston ylläpitoon kuluva aika luo turhaa stressiä ja usein myös eristää tehokkaasti ulkomaailmasta.

HUB on moderni coworking monitilatoimisto, jossa on tilaa keskittyneelle työlle, tapaamisille, koulutuksille ja verkostoille. Kaiken lisäksi se tarjoaa joustavan ja yhteisöllisen tavan päästä moderniin toimistohotelliin, jossa toimisto tulee yrittäjälle palveluna. Yrittäjyyskin on työtä ja työssä tärkeintä ovat ympärillä olevat ihmiset.

HUB13 sijaitsee kaupungin parhaiden liikenneyhteyksien päässä Kaisaniemessä 150 metriä junasta, metrosta, bussista ja raitiovaunuista. Autolla kulkeville on mahdollista hankkia Helsingin kaupungin parkkilupa ja tilaa löytyy Kruunuhaan rajalta hyvin.

Tilaa on kaiken kaikkiaan 600m2 niin edullista coworking -tilaa kuin omaa toimistohuonetta ja kokous- ja koulutustiloja. Kasvaville tiimeille tilan lisääminen on helppoa ja joustavaa ja hinnat pysyvät kilpailukykyisinä.

HUB13 myös toimii aktiivisena tapahtumien, verkostojen ja kasvuvalmennusten tuottajana eikä tukea liiketoiminnan kehittämiseen tarvitse etsiä pitkältä.

Tule tutustumaan tilaamme! HUB13 ovet ovat auki vierailijoille klo 9-17.

Tutustu tilapaketteihimme tästä linkistä (kopioi osoite jos linkki ei toimi: http://www.hub13.fi/coworking-kaisaniemi/)!

Lisätietoa: Ola Sundell, 040-549 47 55 tai hello@hub13.fi

 

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!

Share This