On meidän Rework’17-tiimin ilo ja kunnia esitellä arkkitehti ja tutkija Daniel Davis yhtenä tapahtuman Ultra Keynote -puhujana. Hän tulee käsittelemään lavalla teknologian ja muotoilun erityisosaamisensa kautta yhteistyön ja houkuttelevan tilan tiedettä.

Daniel Davis on alunperin Uudessa Seelannissa arkkitehdiksi valmistunut WeWork-yhteistyötilan johtava tutkija. Hänen tiiminsä pyrkii ymmärtämään työn tulevaisuutta sekä sitä, miten se vaikuttaa työtiloihin. Koneoppimisen ja muotoilun laskennan työn ohella Daniel toimi 7 vuotta tutkinta-assistenttina osana tiimiä, joka viimeistelee Antonio Gaudín Sagrada Familia -teosta. Hän on aiemmin myös kirjoittanut ARCHITECT Magazine:lle kuukausittaista kolumnia, joka toi yhteen teknologian ja muotoilun.

Daniel tunnetaan maailmanlaajuisesti vakuuttavana keynote-puhujana sekä yhteistyön ja työtuottavuuden johtavana asiantuntijana.

Daniel sai Computational Design -tohtoraattinsa RMIT Yliopistosta vuonna 2013. Hänen kirjoituksiaan on julkaistu AD, ArchDaily, ENR, Design Reform ja International Journal of Architectural Computing -lehdissä. Hän on ollut mukana myös useassa kirjassa,  “Thought Leaders of BIM” (2014) ja “Designing the Dynamic” (2013) kahtena viimeisimpänä.

Odotamme innolla hänen puheenvuoroaan kansainvälisistä co-working -tiloista sekä niiden maailmanvalloituksesta.

 

REWORK – Tulevaisuuden Työ & Tila järjestetään 10.-11.10.2017 Helsingin Wanhassa Satamassa

Share This