On meidän Rework’17-tiimin ilo ja kunnia esitellä arkkitehti ja tutkija Daniel Davis yhtenä tapahtuman Ultra Keynote -puhujana. Hän tulee käsittelemään lavalla teknologian ja muotoilun erityisosaamisensa kautta yhteistyön ja houkuttelevan tilan tiedettä.

Daniel Davis on alunperin Uudessa Seelannissa arkkitehdiksi valmistunut WeWork-yhteistyötilan johtava tutkija. Hänen tiiminsä pyrkii ymmärtämään työn tulevaisuutta sekä sitä, miten se vaikuttaa työtiloihin. Koneoppimisen ja muotoilun laskennan työn ohella Daniel toimi 7 vuotta tutkinta-assistenttina osana tiimiä, joka viimeistelee Antonio Gaudín Sagrada Familia -teosta. Hän on aiemmin myös kirjoittanut ARCHITECT Magazine:lle kuukausittaista kolumnia, joka toi yhteen teknologian ja muotoilun.

Daniel tunnetaan maailmanlaajuisesti vakuuttavana keynote-puhujana sekä yhteistyön ja työtuottavuuden johtavana asiantuntijana.

Daniel sai Computational Design -tohtoraattinsa RMIT Yliopistosta vuonna 2013. Hänen kirjoituksiaan on julkaistu AD, ArchDaily, ENR, Design Reform ja International Journal of Architectural Computing -lehdissä. Hän on ollut mukana myös useassa kirjassa,  “Thought Leaders of BIM” (2014) ja “Designing the Dynamic” (2013) kahtena viimeisimpänä.

Odotamme innolla hänen puheenvuoroaan kansainvälisistä co-working -tiloista sekä niiden maailmanvalloituksesta.

 

REWORK – Tulevaisuuden Työ & Tila järjestetään 10.-11.10.2017 Helsingin Wanhassa Satamassa

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Share This